Nyheter/Skvaller

20140607
Alltid denne Wejshag!!!
Likt Järvsöfaks, som aldrig förlorade, så maler vår skrivande elitspelare ner allt motstånd oavsett om de gäller den hetaste bucklan eller en sällskapsmatch mot Bröderna Eriksson.
I dagarna så följde jag en dokumentär om Lance Armstrong och bannemej så börjar jag ana oegentligheter även i fall som innefattar deltagare som bär efternamnet Wejshag. Vi får se när denna dokumentär kommer upp i TV-tablåerna med avslöjandet som vi alla redan har anat sedan flera år tillbaka.
Efter Pappa Lindbergs Major så ser det ut att bli ungefär samma namn i toppen som tidigare.
Den stora senationen var Salebys Capello som likt en kobra högg ned på bollen efter ett litet hällyft. Han gjorde det överraskande bra men frågan är om det ändå inte var en prestation likt en dagslända, som lever endast ett dygn de stackarna, och att Sanningen kommer att i de följande tävlingarna befinna sig där han brukar.
Det skvallras också om att Flygarn inte kommer till start i årets Stora Major. Det kommer då att saknas en historieberättare och partygamäng av rang. Frågan är vem som kan axla den manteln? Vad det gäller golfresultatet så är det ju inte så stor skada skedd om inte Sunnerstas John Daly kommer till spel.

Likt Svenska Fobollslandslaget så letar vi febrilt efter den/de som ska ta över och flytta gränserna ytterligare uppåt. Tyvärr har Popocirkusen samma problem som Erik Hamrén, ingen vill/kan ta steget upp bland stjärnorna.
Wersén har försökt! Lennerskog har försökt! Kingen har försökt! DSL försöker ideligen!
Ingen lyckas dock utan de hamnar likt Wernblom, Berg, Toivonen, Elm i någon halvrisig proffsklubb som komplementspelare och får ibland sola sig i glansen när de tofflat in en boll mot ett Franskt eller Turkiskt soplag som ligger klart sist i ligan.

Näst på tur är Midsommarbuteljen som kan skörda sina offer vad det gäller sponken och spelförmåga kombinerat. Dock hamnar aldrig Wejshag i detta trubbel då han oftast kör och skyller på något reportage gällande någon Div 6 match mellan Söne och Mellby som absolut måste skrivas dagen efter.

Tipset är alltså! Wejshag vinner!
/Zachrisson

20130704
Halvtid! Analys!
Wejshag har som cyklisterna i Tour De France hittat något dopingmedel som är omöjligt att upptäcka.
År efter år i tävling efter tävling syns detta namn i toppen av resultatlistorna. Hur stoppa? Jo med samma medel... Doping.
Rätt mängd av alkoholhaltig dryck kan framkalla spel utav Guds Nåde. Problemet är bara att hitta denna peaknivå och hålla den under 4,5 timmar.
Här jobbar nu laboratorier i Huskvarna, Vara, Kvänum, St.Levene och Uppsala för fullt med att fastställa mängd inmundigande av alkoholdryck per 15 min intervall. Skulle rätt promillehalt infinna sig under en runda och att alla andra variabler i spelet toppar så finns möjlighet att slå denne fantom.
Några av deltagarna i "Buteljen" var på G men tyvärr så höll det inte löppet ut som man säger, promillehalten tenderade att öka lite för mycket.

Nu ser vi fram emot Tävlingarnas Tävling och går man efter Knopps fenomenalt tillverkade adressschema i Excel så kommer ingenting att klicka.
Styrelsen (=DSL) har ännu inte skickat ut årsmöteshandlingar och detta kanske tyder på ett möte i fredens anda, eller inte...
Likt Egyptiernas härskare Mursi så kanske folket kommer att resa sig på Torget i Vara och ända en lång förtryckarregim...
/G Zachrisson

 

20130428
Då börjar så smått säsongen komma igång. Flera av favoriterna har valt läger utomlands för att komma väl förberedda till tävlingssäsongen.
DSL, Flygarn och Webmaster testade Bentham GC och Lancaster GC under en intensiv helg som även innefattade fotboll på Britannia och folkstudie av defekter i benställning hos befolkningen i Midlands. Forskningsrapport kommer att publiceras av Simon Eriksson inom kort.
The Champ och f.d. The Champ med fruar valde värme i Turkiet för sin förberedelse. Rapporter talar om nakenchock och mediokra golfresultat.

wejshag-pa-traningslager.jpglancaste-castle-klubbhus-april-13.jpgdelilah-pub-britannia-mars-13.jpg

  

20130207
Svaren börjar trilla in och det verkar som Knopp kan bli hårt spelad i år!

- Kommer DSL att sitta kvar vid makten ett år till?
Svar: Finns det nån som kan rubba DSL?
Svar: DSL= Den Slicande Läderbögen?

- Kommer Lennerskog att någon gång vinna?
Svar: Lika säkert som amen i körka, alltså NEJ
Svar: Tveksamt, chansen finns om nån annan med samma efternamn börjar spela! 

- Kan Knopp toppa formen i slutet av juli igen?
Svar: Mycket troligt med tanke på flera träningsläger utomlands inbokade.
Svar: Tyvärr! Mr "Knuff" är väl alltid i toppform!

- Behöver Popo dopinggranskas? Tänker närmast på Wejshagsläkten som har vunnit alldeles för mycket!
Svar: Wejshags dopinggranskas?? Häll i dom mer sponken...
Svar: Tänk på Wejshags som vilken annan familj som helst, så kanske vi genom att avdramatisera själva "familjekonceptet" är en väg in i framgångens hamn. Vi döper om Wejshags till "familjen Flinta"! Eller vad sägs om "familjen Adams"; Niclas är ju ändå jävligt lik Lurch!

- Kan någon tänka sig Wersen och Kingen på ett gym???
Svar: JA
Svar: Ja, om det finns ett groggbord i ena änden av rummet så lär nog törstens hjältar hitta dit!

- Vilka fotbollsföreningar kommer Sanningen att ha tränat innan säsongen är slut?
Svar: Kinne Vedum, Björsäter
Svar: Råda och Skôrs P-35!

- Vilket drivermärke kommer Bjårkman att spela med i år?
Svar: Alla
Svar: Helst inga alls! Då kommer rundorna han spelar inte ta mer än 4,5 timme

- Vilken temperatur har Olofssons pool i år?
Svar: Beror på väder o vind
Svar: 5 cm kall...vilket innebär att Kingens stolthet helt plötsligt har gått upp i rök! "The Shrinkage effect" är brutal!

- V75? Hjalmarsson?
Svar: Popo behöver ha in lite pluring i kassan igen, längesen sist.
Svar: Nej, Harry Boy!

Ja, frågorna är många? Svaren på ovanstående och nya frågor behandlas i gästboken! Putta på!

/Webmastern

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)