Medlemmar

Aktuella Startande Medlemmar

Nedan följer en presentation av Popokabakas medlemmar.

Stefan Eriksson:
Mannen med den lägsta vinnarscoren i Popos historia, 57 netto. Resultaten har därefter inte blivit så goda. Har vid ett tillfälle mutat Laila W med kr 100 för att slippa Lucky Looser en tredje gång.

Jörgen Olofsson: 
Stod i kö i mången år försökte på olika sätt (swimingpool, västsveriges största altan, hund & höns) ta sig in i tävlingen. Har en bra drive som kan gå riktigt långt. Han erövrade LL priset 2006.

Magnus Eriksson:
Grundaren av Popokabaka Open. Har deltagit vid samtliga tävlingar med blandade resultat. Har dock en seger på meritlistan och kommer enligt honom själv aldrig att bli LL, även om en del olyckskorpar kraxar om detta.

Niclas Lennerskog:
Den bäste golfspelaren som inte vunnit Popo (enligt honom själv). Lägger sin energi på analys och struntprat på klotterplanket. Denna energi skulle bättre behövas på banan när det börjar dra ihop sig för då är han aldrig med. Närmast var han år 2005 när han kom sent till banketten i tron om att ha vunnit. Han blev bara 4:a.

Anders Hjalmarsson:
Spelar trav oftare än golf. Har en seger 2003 och går aldrig att räkna bort. Bästa vapnet för att fälla sina motspelare är att provsvinga 3 ggr och koncentrera sig i det oändliga innan bollen duffas iväg. 

Annelie "Hjalmarsson":
Innehar stor kapacitet och kan vara en framtida segrare och är det också efter 2014 års tävling!

Sören Hammarén:
Bollsäker herre med mycket irrationell swing. När han får upp den lilla vänsterfossingen i baksvingen vet man att något stort är på gång. Den ende av samtliga deltagare som tycker att nio i kan vara en framgång. Hittar ljuset i det nattsvarta mörkret. Bjuder alltid publiken på något extra.

Sofia Hammarén:
Har ännu inte synts till i toppskiktet av resultatlistorna. Har däremot räddat sin make från LL.

Niclas Wejshag:
Våran skjutjärnsreporter och tillika bäste golfspelare enligt hcp. Hörs ofta ropa "Nä men Niclas, va gör DU?" Då vet man att den stela gubbsvingen har gett önskad effekt. 4 inteckningar i bucklan har denne man, men 2006 noterade han inga resultat värda att rapportera hem till Bertil om.

Mats Larlind:
Med två segrar tillhör Mats de mest framgångsrika i Popokabakas historia. Dock har det med ålderns rätt blivit lite mer upp och ned de senaste  åren. Från låga scorer på 70 netto som till bôttennapp med mycket grov gräskänning på Knistad 2003 vilket resulterade i +100 netto.

Kalle Johansson: 
Efter mycken funderande. Var det inte han som uppfann den trefärgade tejpade peggen? Har efter alla års spel fortfarande kvar orginalpeggen från första tee 2003. Är peggtillverkarens fiende nr.1. Segrade 2007 med träpeg? Sällade sig 2014 till den trehövdade skaran som erövrat LL pga. felaktigt ifyllt scorekort. Räddade då DSL från det lilla priset.

Fredrik Svensson:
Hade antagligen vunnit POPOKABAKA OPEN 2003 om han inte satsat på att vinna longdrive. Ett ödestiget misstag! Har försökt nypa till bollen på volley en gång utan att lyckas. En av våra medlemmar i LL klubben.

Matthias Andersson:
Vår Strannegeneral hotar med golfuppehåll? Har blivit LL en gång och bolltillverkarna jublar då han tar fram drivern. Drev en gång ett par 3 hål (185 i stark motvind) med järn 5. Riskerade även körkortet vid ett hastighetsrekord Skövde-Råda till ett djävla bröllop.

Ulf "Kingen" Larsson:
Ståtar med en seger men har de senaste åren inte levt upp till allas förväntningar då han harvat i bottenskiktet. Placeringar 15-LL visar att Ulf är i en inre obalans. Har erövrat LL pga. scorekortsmiss.

Sören Wejshag:
Kan om han vill som Åsa säger. Har en vinst och kanske blir det också den enda. Spelar för lite för att kunna hävda sig när snaran dras åt. Slår långt den dagen allt stämmer. Bär omkring på en tom bärbag på gatorna! Träning?

Åsa Wejshag:
Trefaldig mästarinna som sprider skräck bland sina motståndare. Har en tävlingsskalle värd att beundra.

Laila Wejshag:
Har lockats in i golfens värld av make och son och har erövrat LL två ggr, men visade på Läckö att kapacitet  finns då hon slog till med en 68 runda. Hoppas på att bli paraplydrinkande proffsgolfmamma när Anton gör entré på de stora scenerna. Kommer att vinna POPO, var så säkra!

Anders Wersén:
Spelaren som spelar bättre ju sämre bollen ligger. Kan analysera sönder vilken spelare som helst. Den medlemmen som är outstanding vad gäller regeltolkning. Har trots detta åkt på en diskning, och erövrat LL, då han glömde signera sitt scorekort.

Magnus Björkman:
Kan göra mos av vilken driver/medspelare som helst. Kommer alltid med gott självförtroende till tävlingarna, men där är det också stopp. Harvar ofta i bottenskiktet. Undviker dock oftast LL.

Mats Nilsson:
Kvänums svar på Vitas Gerulaitis. Gör aldrig ett dåligt resultat!

Carl-Otto Knopp:
Premiärsegrande Kvänumsbo med analys som starkt vapen.

Susanne Andersson:
Sambo med ovanstående och har seglat fram som en av de stabilaste och vassaste damerna.

Johan Hellemar:
Ytterligare en i Kvänumsmaffian som kan göra hemska scorer, både uppåt och nedåt.

Peter Larsson:
Långtslående Levenebo som spelat Stranne ihoptejpad med silvertejp efter olyckligt fall i Anderssons bastu i Kungshamn. Läkarvård hade kanske behövts?

Ann-Christin Larsson:
Ovanståendes maka som startat karriären sent och med en utvecklingskurva som går rakt uppåt.

Peder Eriksson:
Sällskapets senaste tillskott som debuterade 2014 i Popo med en tredjeplats. Spelar mest golf i hela sällskapet och när han inte är på golfbanan så målar han lite ibland.

 

 

Något Mera Vilande Medlemmar

Putte Olofsson:
En av nybörjarna som en gång försökte köpa hela tävlingen för att få vara med. Är nu fullvärdig medlem och är den som sponsrar mest. Swedish Match är förövrigt inte är någon höjdare på börsen förtillfället men hoppas att Puttes spel är det för annars kanske hans dagar äro räknade, både i företaget och i Popos starttjuga. Kan om allt stämmer slicea sig in i ledarbollen.

Maria Sjökvist: 
Har tagit några sabbatsår tack vare familjelycka. Hade sin stora chans 2006 då hon trots en plats i ledarbollen bröt ihop på hemmabanan Läckö GK.

Camilla Eriksson:
Efter att ha erövrat LL tre ggr var hon år 2006 nära att spela hem den stora bucklan. Har vunnit FÖR-POPO i stor stil med långa drivar som skulle gjort John Daly avundsjuk.

Ann-Marie Johansson:
Har en vinst men inte deltagit på några år. Kanske har vi sett henne för sista gången i Popo? Endast hon själv har svaret.

Susanne Johansson:
Yogar sig i form i tron att det ska resultera i en seger. Har nosat på bucklan ett par ggr men inte räckt ända fram. När tävling vankas växer hornen i pannan fram.

Torbjörn Öberg

Camilla Nilsson

Lasse Sjölin

Magnus Green

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)